Shpallje

Partia Socialiste po shkon drejt riorganizimit të brendshëm dhe duket se pjesëmarrja ditën e sotme në Parkun Olimpik është masive. Gjatë fjalës hyrëse, të cilën e ka mbajtur Elisa Spiropali, ministrja dhe zëdhënsësja e qeverisë, ka thënë se ky riorganizim është hapi i parë dhe më i madh për fitoren e mandatit të tretë, me Edi Ramën Kryeministër. 

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz