Reperi i famshëm shqiptar në Gjermani, njoftoi para pak ditësh se do të tërhiqet nga muzika. Azeti sqaroi fansat se po e bën këtë veprim që të qëndrojë më afër familjes.

Burime kanë zbuluar se vendimi i Azet erdhi pas vdekjes së babait të tij.

Babai i tij ndërroi jetë, prandaj ai do e sheh të nevojshme që të qëndrojë pranë familjes si djali i madh dhe të kujdeset për to.

Një tjetër tragjedi në jetën e Azet ishte se shoku i tij Sefas ndërroi jetë prej një aksidenti automobilist. Këto ngjarje të rënda mendohet të kenë bindur reperin që të bëjë pak pushim nga muzika.