Shpallje

Ditën e sotme Partia Socialiste e Shqipërisë zhvillon pranë Parkut Olimpik zgjedhjet brenda partisë, konkretisht për zgjedhjen e delegatëve të PS të cilat do të mbahen më 16 nëntor. Pjesëmarrës në këto zgjedhje të cilat janë shumë të rëndësishme për organizimin dhe demokracinë e brendshme të partisë më të madhe në vend, do të jetë edhe Kryeministri Rama, në cilësinë e kryetarit të Partisë Socialiste. Mësohet se numri i pjesmarrësve është shumë i madh, dhe Parku Olimpik është i tej mbushur që në minutat e para të takimit. 

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz