Shpallje

Përplasje të ashpra po zhvillohen në zonën e Astirit, ku IKMT ka zbarkuar për të prishur ndërtimet pa leje, për ti hapur rrugë lotit të ri rrugor në këtë segment.

Policia e shtetit është vendosur në gadishmëri dhe ka izoluar zonën që në orët e para të mengjesit. Banorët e Astirit, po përplasen fizikisht me policinë e shtetit.

Si pasojë, dhjetra persona janë shoqëruar në polici dhe dhjetra të tjerë kanë përfunduar në spital si pasojë e plagëve të marra.

Banorët duken të vendosur për të mos u tërhequr nga banesa e tyre. Sipas tyre, ata kanë mbi 25 vite të vendosur në këtë zonë dhe nuk mund të largohen më.

Ata kanë kërkuar edhe një herë dialog me qeverinë, ose në të kundërt paralajmërojnë se do të ketë derdhje gjaku.

Ata kanë apeluar qeverinë se fiton vetëm nese në këtë zonë vriten njerëz.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz