Shpallje

Moti i keq i ditëve të fundit ka përfshirë edhe Italinë duke shkaktuar kështu një gjendje alarmante në qytetet e saj, veçanërisht në Venecia.

Niveli i ujit pritet të arrijë deri në 155 cm ndërsa qyteti rrezikon përmbytje në më shumë se 70% të territorit.

Edhe ditët e ardhshme pritet të jenë të shoqëruara me reshje të dendura, ndaj dhe situata pritet të përkeqësohet edhe më shumë.

Një situatë e tillë mbahet mend për herë të fundit në vitin 1966, kur uji mbërriti në 195 centimetra, gjë që u cilësua asokohe si një “ngjarje biblike”.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz