Marrëdhënia e Brad Pitt dhe Angelina Jolie është tashmë një histori e shkuar.

Tre vjet pasi paraqiti letrat për divorc, Angelina raportohet se është në një marrëdhënie të re romantike.

Divorci teknikisht nuk ka ndodhur, sepse ata po përpiqen të kuptojnë sesi ta ndajnë pasurinë, megjithatë aktorja është përqëndruar te jeta e saj private sipas një burimi të “Us Weekly”.

Edhe pse nuk e dimë se kush është fatlumi, burimi u sigurua të tregojë se nuk është “asgjë serioze” për momentin.

Mbi të gjitha, thuhet se ajo është “përqëndruar te fëmijët, puna e saj dhe divorci”.Në tetor, një burim tjetër tha për “Us Weekly” se Angelina nuk dëshiron të martohet përsëri.

Me sa duket, “Brad i bëri presion për t’u martuar pasi ishte diçka që ajo kurrë nuk dëshironte ta bënte

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz