Zv. Ministrja e Brendshme, Rovena Voda, ka prezantuar gjatë një konference hapjen e implementimit të dy projekteve të bashkëfinancuara nga AICS dhe që do të zbatohen nga CIES dhe ENGIM. Gjatë konferencës u prezantuan obkjektivat dhe aktivitetet që do të realizohen, të cilat kanë një rëndësi të vecantë për barazinë gjinore, dhunën në familje, si dhe diskriminimin social ekonomik në vend.

Postimi zyrtar i zv. Ministres Voda:

Konference e hapjes se dy projekteve te bashkefinancuar nga AICS Agjencia Italiane e Bashkepunimit per Zhvillim dhe zbatuar nga CIES dhe ENGIM. 

Kjo konference prezantoi objektivat dhe aktivitetet qe do realizohen ne mbeshtetje te implementimit te legjislacionit shqiptar ne fuqi ne fushen e barazise gjinore, dhunes ne familje dhe diskriminimit social ekonomik. Ne kete takim morri pjese dhe drejtori i AICS Rome z.Luca Maestripieri.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz