Shpallje

Edhe pse të ndarë, Mozzik dhe Loredana duket se e kanë përfunduar marrëdhënien e tyre në mënyrë miqësore.

Ata vijojnë të respektojnë dhe vlerësojnë njëri-tjetrin. Së fundi, Loredana ka postuar foton e Mozzik, në çmimin të cilin çifti e ka pranuar pas suksesit në bashkëpunimet muzikore.

Reperja na tregoi se është krenare për punën e saj me ish-partnerin dhe kjo duket qartazi!

Mozzik nga ana e tij e ka shprehur me kohë dashurinë e tij ndaj Loredanës dhe që të dy i lidh një gjë akoma më e madhe se puna e përbashkët.

E kemi fjalën për Hanën për të cilën duket se prindërit e saj po përpiqen të shkojnë mirë me njëri-tjetrin.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz