Eranda Libohova gjithmonë ka treguar se është jo vetëm një artiste e rrallë por ka një stil të veçantë edhe në muzikë, pamje të jashtme, veshje etj.

“Nuk e kam fare problem moshën, kushdo mund të futet në internet të kontrollojë” iu përgjigj këngëtarja provokimeve të gazetarëve në “E Diell”

Por, pas komplimentave që iu bënë, “sharra në gozhdë” ngeci te hunda.

Je shumë e mirë, por hundës si nuk i gjete derman? Ishte pyetja më direkte që iu bë këngëtares.

Eranda jo vetëm që e priti me sportivitet këtë pyetje, por dha dhe një përgjigje epike.

“Nuk mërzitem që më pyesni pasi unë vetë bëj autoironi dhe humor me hundën time se më pëlqen kështu ndonjëherë” u shpreh këngëtarja.

“Nuk e bëj operacion, se dua që njerëzit të më njohin prej hundës, mos të më ngatërrojnë me ndonjë tjetër”,- tha me humor Libohova.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz