Zbathur, e ulur mbi varrin e gjyshit dhe me një lule në dorë.

Ky ishte postimi i radhës në Instagramin e Romina Carrisi-t, vajzës së këngëtarit italian Al Bano dhe Romina Power-it.

E reja e shkrepi foton në fjalë në varrin e babait të së ëmës, Tyrone Power-it.

Teksa disa e konsideruan si një fotografi tepër artistike, të tjerë e cilësuan mungesë totale respekti.

“Kam dëgjuar se ishit i paparë. Do doja t’ju kisha njohur”, shkroi Romina krahas fotos.