Babai  homoseksual i cili së fundmi u nda nga burri i tij pas 32 vjetësh, tani po planifikon të ketë binjakë me ish të dashurin e vajzës së tij.

Barrie Drewitt-Barlow, 50 vjeç, “i ra në kokë” për Scott Hutchison, 25 vjeç. Ai dhe ish-bashkëshorti Toni, 55 vjeç, ishin çifti i parë i të njëjtit seks që u regjistruan zyrtarisht si prindër në 1999.

Sidoqoftë, historia e tyre e dashurisë mbaroi shpejt pasi Barrie ra në dashuri me 25-vjeçarin, i cili më parë ka qenë i dashuri i vajzës së e tij 19-vjeçare, Saffron.

Shtim në familje

Babai i pesë fëmijëve Barrie, po planifikon të shtojë familja e tij me partnerin e tij të ri me dy vajza binjake, raportoi Daily Mail.

Barrie dhe Scott po planifikojnë të fekondojnë një vezë që secila të bartet nga një zëvendësues, nëse të dy embrionet mbijetojnë – ata do të bëhen më binjakë.

Surrogati i tyre ka vendosur të mbjellë vezët në tre javët e ardhshme.

Barrie tha se çifti gjithashtu do të përdorte përzgjedhjen e seksit me shpresën se mund të lindin vajza.

Nuk kisha menduar që të kisha më fëmijë, veçanërisht në moshën time. Por Scott gjithmonë ka dashur të ketë një fëmijë të tij, kështu që unë thashë nëse ai do që ne të bëhemi prindër së bashku, unë do ta mbështes atë dhe kem një fëmijë me të”, u shpreh ai.

Një familje shumë moderne

Të tre burrat ende jetojnë nën të njëjtën çati në rezidencën e tyre prej 6 milion £, dhjetë dhoma gjumi në Shtetet e Bashkuara.

Është e pabesueshme por e bija dhe ish-bashkëshorti i tij i kanë dhënë bekimin e tyre Barrie dhe Scott për martesën dhe lindjen e fëmijëve.

Toni madje ka pranuar të jetë kumbari i fëmijëve.

Nuk dua që të ketë sekrete dhe probleme para se të arrijnë foshnjat tona në jetë. Po, është joortodokse, por ne jemi një familje e dashur dhe përparësia jonë është të kemi një shtëpi të qëndrueshme për fëmijët tanë dhe ajo që tani është një familje e zgjeruar. Për ne funksionon shumë mirë edhe nëse njerëzit janë të tronditur, ky nuk është aspak problem jonë”, tha Barrie.

Javën e kaluar Barrie dhe Scott 25 vjeç të cilët e kanë mbajtur lidhjen e tyre të fshehtë për 9 muaj , vendosën ta bënin publike dashurinë e tyre dhe dëshirën për tu martuar së bashku.

Milioneri Barrie, 50 vjeç, deklaron: “Unë kam rënë në dashuri me Scott dhe ai ka bërë të njëjtën gjë. Ndihem budalla që në moshën time të kam këto ndjenja për dikë tjetër përveç Tonit dhe për dikë që është sa gjysma e moshës time. Por kur diçka është e drejtë, është e drejtë. Ne nuk kemi bërë plane të përcaktuara, por unë do të doja të martohem me Scott.

Kujtojmë se Barrie dhe Toni kanë qenë çifti i parë gay në Britaninë e Madhe që u bënë baballarë dhe fituan të drejtën ligjore për t’u emëruar në një çertifikatë lindjeje si prindër.