Dëmtimet qe shkaktoi tërmeti 6.3 ballë righter në vendin tonë vunë në levizje shtete, organizata, njerëz për tu ardhur sa më shpejt në ndihmë banorëve të prekur.

Edhe Presheva është solidarizuar me Shqipërinë.

Ditën e sotme janë nisur 25 ton ushqime nga Komuna e Preshevës dhe qytetarët drejt familjeve të prekura nga tërmeti.

Ndërkohë që të gjithë po mundohen të ndihmojnë Shqipërinë në këto ditë të vështira, lëkundjet vijojnë të shqetësojnë qytetarët