Vijojnë operacionet e kërkim-shpëtimit për gjetjen e personave nën rrënoja.

Policia e Shetit thotë se mbi 2400 punonjës policie janë angazhuar për t’u ardhur në ndihmë qytetarëve në nevojë të prekur nga tërmeti.

Operacionet e kërkim-shpëtimit, në bashkëpunim të ngushte më ekipet e forcave të ushtrisë, emergjencave civile dhe ekipeve të kërkim-shpëtimit të ardhura nga shumë vende të rajonit.

Sipas policisë nga mëngjesi i sotëm  e deri tani nga rrënojat në Thumanë  janë nxjerrë 3 persona të pajetë dhe kërkimet vijojnë pa ndërprerë. Në videot e mëposhte do të shikoni situatën që paraqitet në Thumanë.

Pamje nga Thumana, dëmet e tërmetit

Publiée par Gazeta Ora sur Mercredi 27 novembre 2019
Pamje nga Thumana, dëmet e tërmetit

Publiée par Gazeta Ora sur Mercredi 27 novembre 2019