Dëmet nga tërmeti/ Meta: Të nisë urgjentisht testimi i godinave

Kreu i shtetit, Ilir Meta ka kërkuar testimin e godinave pas tërmetit të fuqishëm që goditi vendin.

Presidenti ka ndarë me ndjekësit e tij në faqen zyrtare e Facebook një këshillë të Zef Mazit, për nevojën urgjente sipas tij të testimit të godinave, pas tërmetit të fuqishem që goditi vendin.

 “Një këshillë shumë e rëndësishme, që urgjentisht duhet vlerësuar”, – shkruan Meta duke postuar dhe keshillën e Zef Mazit, -ish-ambasador i RSh pranë Agjensisë Ndërkombetare të Energjisë Berthamore.