Toka nuk gjen qetësi.

Në Tiranë dhe Durrës regjistrohet një tjetër tërmet i fortë. me magnitudë 5.2 ballë.

Banorët kanë lënë shtëpitë dhe dalë në rrugë në këto momente.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz