Ish kryetari i Bashkisë Durrës, Vangjush Dako, ka qenë ditën e sotme në Bashkinë e Durrësit. Ajo që bën përshtypje në këtë situatë, është fakti që kreu i Bashkisë ka hyrë nga dera e pasme. Gazetari Kozaria e ka fotografuar këtë moment, duke ngritur hipotezën se ai ka qenë pranë zyrës së Urbanistikës. 

Gazetari Aldi Hilmi Kozaria:

Sot pas doreheqjes se Valbona Sakos pashe se nga dera e pasme bashkine po e vizitonte Ish Kryetari,i habitur mbeti pa Fjale dhe me ngulu Syte,ndodhta si pelqeu qe po e shikoja,un them se po shkonte ne Bashki per ndonje dosje tek Zyra e Urbanistikes me siguri.