Mëngjesin e sotëm  gjatë mbledhjes së qeverisë për situatën post tërmetit kryeministri Edi Rama kërkoi që Tirana dhe Durrësi të zbukurohen për festat e fundvitit.

Ai u shpreh se në qytetet e  prekura rëndë nga tërmeti duhet të  rikthehet jeta dhe të zbukurohen njësoj si qytetet e tjera.

“Tirana dhe Durrësi duhet të zbukurohen për festat e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri. Duhet të rikthehet jeta. Të zbukurohen njësoj si qytetet e tjera, u shpreh kryeministri.

Tirana dhe Durrësi që pas tërmetit të 26 nëntorit vendosën të fiknin dritat e zbukurimeve në shenjë zie.

Ende po diskutohet nëse ato do të rindizen, apo jo, pasi tragjedia e tërmetit ishte e rëndë, në të cilën 51 persona humbën jetën.

K.S

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz