Pas një inspektimi të  Inspektoriatit Shtetëror Shëndetësor është ndaluar rreptësisht shitja e ujit me autobote, pasi pas disa analizave që u bënë  ky ujë është jashtë çdo kushti higjenio- sanitar. Por mesa duket kjo iniciativë ka dështuar, dhe uji me autobote jo vetëm që shitet, por shitja e tij bëhet pa shoqeruar nga fatura tatimore.  Nëpër Tiranë qarkullojnë autobote të shumta dhe qytetarët vazhdojnë t”iu drejtohen pa marr parasysh asnjë nga paralajmërimet që janë dhënë. Nga ana tjetër shitësit e ujit me autobote shprehen se ky ujë ëshë i pijshëm dhe se nuk sjell asnjë problem apo rrezik në shëndetin e qytetarëve.

Kjo është një thirrje për Inspektoriatin Shtetëror Shëndetësor për marrjen e masave ndaj këtyre autoboteve që po rrezikojnë shëndetin e konsumatorit.

K.S

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz