Presidenca ka hedhur shortin për anëtarët e rinj të Komisionit të Emërimeve në Drejtësi. Dy anëtarët e parë u zgjodhën nga Gjykata Kushtetuese.

Nga shorti janë zgjedhur anëtarë Fjona Papajorgji dhe Vitore Tusha nga Gjykata Kushteutuese. Ndërkohë që Marsida Xhaferllari do jetë anëtare zvëndësuese.

Ardian Dvorani është zgjedhur automatikisht anëtar i KED, nga Gjykata e Lartë, pasi ishte i vetmi kandidat.

Arta Marku është zgjedhur anëtare e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, si përfaqësuese e Prokurorisë së Përgjithshme.

Anëtarët nga Gjykata Kushtetuese: Fjona Papajorgji, Vitore Tusha

Anëtarë nga Gjykata e Lartë: Ardian Dvorani (I zgjedhur automatikisht)

Anëtarët nga Prokuroria e Përgjithshme: Arta Marku

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz