Tërmeti i 26 nëntorit solli shumë dëme përShqipërinë,por nxorri në pah edhe solidarietetin e pamasë të shqiptarëe në të gjitha trevat.Shumë nga tifogrupet shqiptare u solidarizuan me të prekurit dhe hapën dyert për të pastrehët.

Një nga grupimet që ndihmoi më shumë ishte edhe tifogrupi Plisat i Prishtinës.Ata u angazhuan në mbledhjen e ndihmave ushqimore, veshmbathjeve dhe batanijeve duke dhënë kështu një mesazh mjaft të rëndësishëm se, Kosova dhe Shqipëria janë një.

Ndërkohë, në ndeshjen e djeshme të basketbollit ku luante Prishtina përballë Lipjanit, të pranishëm si zakonisht ishin edhe “Plisat”, duke shpalosur një banderolë me shumë kuptim. “Sa herë kohët na kanë nda, Na bashkuan hallet e mëdha”. 

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz