Olsian Çela ëshët zgjedhur Prokurori i ri Përgjithshsëm i Shqipërisë.Çela mori 101 vota nga 84 që i duheshin për tu shpallur fitues.

Në garë me të ishin edhe Arta Marku që ishte Prokurore e përgjithshme e Përkohshme dhe Fatjona Memçaj.

Arta Marku mori 11 vota pro, 22 kundër dhe 78 abstenim.

Fatjona Memcaj mori 8 vota pro, 16 kundër dhe 87 abstenim.

Olsaian Çela ishte renditur i pari në listën që KLP i dorëzoi Kuvendit.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz