Presidenti Ilir Meta ka reaguar pas hedhjes së shortit për anëtarët në KED.Përmes një postimi në facebook Meta ka kërkuar që veprimataria të mbetet transparente, ashtu siç ishte edhe shorti.

Postimi i Metës:                 

“Pas një shorti tepër TRANSPARENT, tani më e rëndësishme mbetet veprimtaria plotësisht TRANSPARENTE dhe në respekt të ligjit e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi (KED) për vitin e ardhshëm.”

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz