Pas zgjedhjes së Olsian Çelës si kryeprokuror ka ardhur reagimi i parë nga ndërkombëtarët.

Ambasadori i BE në Tiranë, Luigi Soreca është shprehur se mirëpret zgjedhjen e Olsian Çelës si kryeprokuror, si dhe zgjedhjen e anëtarëve të KED.Për Soreça-n zbatimi i reformës në drejtësi është kryesor për rrugën e intëgrimit të vendit.

Postimi i ambasadorit në Tëitter

“Ne mirëpresim zgjedhjen nga Parlamenti të Olsian Çelës si Prokuror i Përgjithshëm dhe zgjedhjen me short të anëtarëve të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi. Zbatimi i Reformës në Drejtësi vazhdon dhe mbetet një përparësi kryesore për rrugën e integrimit”, shkruan Soreca.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz