Tërmeti i 26 nëntorit zgjati plot 54 sekonda dhe jo 30 siç është bërë e ditur .

Ish-kryeministri Sali Berisha  ka publikuar një video në facebook-un e tij  ku shihet qartë se tërmeti zgjat thuajse një minutë.Berisha e ka quajtur të turpshëm faktin se menjëherë pas tërmetit qendrës  së sizmiologjisë iu ndërpre energjia elektrike .

“Tërmeti nuk zgjati 30 por 54 sekonda!

Tërmeti i 26 nëntorit në Durrës nuk u rregjistrua. Sizmiografit iu ndërpre energjia me lëkundjen e parë. Nuk kishte sipas rregullit burim të dytë rezervë! Turp! Narkoshteti ka vetëm interesa mafioze. Kjo video tregon se tërmeti zgjati fiks 54 sekonda! Ndiqeni videon”, shkruan Berisha në reagimin e tij. 

Termeti nuk zgjati 30 por 54 sekonda!Termeti i 26 nentorit ne Durres nuk u rregjistrua. Sizmokgrafit iu nderpre energjia me lekundjen e pare. Nuk kishte sipas rregullit burim te dyte rezerve! Turp! Narkoshteti ka vetem interesa mafioze. Kjo video tregon se termeti zgjati fiks 54 sekonda! Ndiqeni videon. sb

Publiée par Sali Berisha sur Vendredi 6 décembre 2019
SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz