Urdhri i kryeministrit Rama për Veliajn që të lyente shkallën e një pallati që në katër të mëngjesit, bëri bujë të madhe mediatike.Por për kryetarin e bashkisë kjo ka qenë e gjitha një keqkuptim.

Në një vizitë në një familje në zonën e Saukut në kuadër të të ofrimit të qerave për banesat e personave që kanë mbetur pa streh për shkak të tërmetit të 26 Nëntorit, Veliaj është munduar të justifikohet duke thënë se Rama nuk i ëshët drejtuar atij, por adminisrtaorit të pallatit.

Pjesë nga biseda mes Ramës dhe Veliajt

Rama: Vëri një parmak këtu, që nesër

Veliaj: Kjo duket sikur më thua mua që lyje, vëre.

Rama: E leyve atë (qesh)                                    

Veliaj: Po po. Të tjerët e morën sikur më the mua, sikur dhanë urdhërat, lyje.

Rama: Ajo që thashë atë ditë u lye.

Veliaj: Ajo u lye që atë dite, ai mavrija nuk ishte fare atë ditë që është administrator, ai që ju drejtove ti, kujtuan se më the mua.

Rama: Nesër në mëngjes parmakët këtu, se mund të dalin njerëzit përgjumësh…

Veliaj: Që sot, ça nesër. E lashë porosi, do ta bëjë Toni, Ton Kacidhja

#TiNukDoJeshKurrëVetëm😢👐🏿🇦🇱Tiranë, Sauk – U paguan qeratë për 923 familje të mbetura pa strehë në Tiranë ose 92% e familjeve të dëmtuara në zonën urbane🤗 Do t’i mbajmë nëpër apartamente e shtëpi të zgjedhura nga vetë ata, deri kur të rindërtohen shtëpitë dhe me këtë rast, le të dalë dikush dhe të na tregojë kur e ku ka ndodhur, që shteti të reagojë kaq shpejt e brenda 10 ditësh të sistemojë nëpër shtëpi mijëra njerëz të mbetur pa shtëpi? NATYRISHT KY ËSHTË VETËM FILLIMI dhe KA PLOT E PLOT AKOMA që duhen sistemuar kështu, ndërkohë që do të nisë e realizohet PROGRAMI I RINDËRTIMIT👫🏘🌳🏢#Besim #Durim #Bashkim #Vendosmëri#FinoallaFine😉 #DerinëFund🤝https://e-albania.al/dhuro/

Publiée par Edi Rama sur Samedi 7 décembre 2019
SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz