Pas tërmetit të fuqishëm që goditi shqipërinë, të gjithë shqipëtarët brenda apo jashtë vendit u solidarizuan. Biznesmenët dhe personazhet VIP ishin ata që kanë bërë bujë në mediat sociale.

Por këngëtarja e njohur Enca është kritikuar për shkak se nuk ka dhënë asnjë kontribut për këtë tragjedi. Ajo nuk ka ngurruar të reagojë duke thënë se nuk shfrytëzon raste fatkeqësie  për vëmendje.

“Nuk jam kategoria e personazheve që të shfrytëzoj situata të tilla për vëmendje. Dhe as kategoria e atyre që postojnë gjithçka që bëjnë/ndihmat që ofrojnë. Dhe mbi të gjitha nuk i detyrohem askujt shpjegim për asgjë që bëj, por kjo temë më ka prekur aq shumë sa nuk mund të heshtja”, është shprehur Enca.

M.K

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz