Ardhja e fëmijëve është një moment historik në jetën e çdo personi. Në atë moment e kuptoni se sa fantastike është bota e një fëmije me të gjitha zbulimet e tyre dhe dashurinë e pakushtëzuar për të cilën flasin të gjithë. Sidoqoftë, përkundër gjithë gëzimeve që na bëjnë të vegjël kur vijnë në jetë, ata ndryshojnë plotësisht rutinën tonë. Ju duhet të “fshehni” në banjë për të marrë sadopak intimitet.

Dëshira për të pasur një fëmijë tjetër nuk është aq e fortë sa më parë.

Ju mund të pyesni veten nëse duhet t’i lani flokët vonë natën ose herët në mëngjes para se fëmijët të zgjohen.

Ndonjëherë thua që do të blesh vetëm pelena, por përfundon me një karrocë në duar.

Shumicën e kohës, ju duhet të pastroni rrëmujën që bënë fëmijët. Por, ne nuk jemi robotë, shpesh preferojmë të pushojmë edhe pse me rrëmujëra nëpër këmbë. Pushimet përfundimisht arrijnë të na japin shpresë.

Dhe, nëse keni marrë selfie të mrekullueshme në pishinë, le të themi … ato janë pak më ndryshe.

Njerëzit e famshëm postojnë foto të bukura bashkë me fëmijët e tyre, por mos harrojmë që ata kanë gjithmonë një dado që kujdeset për fëmijët e tyre, ndaj e kanë lehtësisht të menaxhueshme situatën.

Ka raste që vogëlushja juaj ka më shumë energji se ju.

Dhe ka disa që shpikin vegla për ta mbajtur fëmijën e tyre të sigurt. Paralajmërim: Kjo është shumë e rrezikshme, dhe ne nuk e rekomandojmë ose promovojmë këtë ide.

Të gjithë gjejnë mënyrat e tyre për t’u përshtatur me rutinën e tyre të re. Duhet të jetosh dhe është e gjitha pjesë e këtij procesi. Nuk është e thjeshtë të ekuilibroni kohën, punën dhe dashurinë e lirë me vëmendjen që i duhet një fëmije. Por mos u shqetësoni, do të mësoni pak nga pak dhe përfundimisht do të arrini ekuilibrin e përsosur.

Paralajmërim: Gjithmonë duhet t’i kushtoni vëmendje dhe kurrë mos ta lini fëmijën tuaj të  dalë nga shikimi juaj për të shmangur aksidentet.

Cila pjesë e jetës së një prindi e shihni më të vështirë? Ndani mendimin tuaj me ne në pjesën e komenteve!

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz