Sot në një aktivitet të zhvilluar nga FSHF ai tha se e shikon veten si trajner i Shqipërisë edhe për katër vitet e ardhshme. Më tej tekniku italian theksoi edhe një herë se rinovimi është thjeshtë një formalitet. Trajneri i Kombëtares Shqiptare, Edy Reja, ka folur sot pas zërave në media se ardhmja e tij është shumë afër Napolit. Reja është ditët e fundit është përfolur si një nga emrat që mund të pasojë Carlo Anchelotin në krye të Napolit. Sot në një aktivitet të zhvilluar nga FSHF ai tha se e shikon veten si trajner i Shqipërisë edhe për katër vitet e ardhshme. Më tej tekniku italian theksoi edhe një herë se rinovimi është thjeshtë një formalitet:

  “Në Napoli unë kthehem gjithmonë. Sepse më presin shumë gjëra të bukura, kam shumë miq, madje kam raporte të mira me Presidentin, qyteti më pëlqen shumë. Është e vërtetë që takimi i sotëm, ka të bëjë me rinovimin, por ne nuk kemi nevojë për letra dhe shkrime. Kemi folur praktikisht, sepse akordin është gjetur prej kohësh. Sot, jam së bashku me kolegët e mi të kombëtareve të moshave për të folur me Presidentin Duka dhe për të dëgjuar nëse ai është i kënaqur nga ne apo jo. Kam darkuar me të dhe besoj se ai do bëjë gjërat e mira dhe konkrete”.

M.K

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz