Pas lëkundjeve të forta të tërmetit të mëngjesit të 26 nëntorit, fatkeqësi natyrore që u mori jetën 51 personave dhe la midis rruge mijëra familje, diaspora shqiptare kudo në botë u mobilizua për të dërguar ndihma për të dëmtuarit. Shqiptarët në Amerikë ishin ndër të parët që u bashkuan në emër të kauzës së ringritjes së atdheut, dhe mblodhën dhjetëra donacione në biznesmenë e qytetarë të ndryshëm. Nexhmedin Syla, ka sjellë për të gjithë ne një reportazh që dokumenton bashkimin e diasporës shqiptare në New York, mes dhimbjes për të dëmtuarit, dhe dashurisë për kombin dhe shqiptarët. Më poshtë po ju bashkëngjisim reportazhin 14 minuta.

NEXHMEDIN SYLA

Përshëndetje kudo që jeni!

Jam munduar, që përmes këtij reportazhi 14 minutësh, (dokumentar), të bërë në New York, të përçojë tek ju dhembjet e mërgimtarëve tanë tej detrave, gjatë fund nëntorit dhe fillim dhjetorit të këtij viti, 2019!😢🙏

/ns/

Përshëndetje kudo që jeni!Jam munduar, që përmes këtij reportazhi 14 minutësh, (dokumentar), të bërë në New York, të përçojë tek ju dhembjet e mërgimtarëve tanë tej detrave, gjatë fund nëntorit dhe fillim dhjetorit të këtij viti, 2019!😢🙏/ns/

Publiée par Nexhmedin Syla sur Lundi 9 décembre 2019
SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz