An Alien sculpture lines the side of the road in the town of Baker, California, which claims the world's largest thermometer at 134 feet, and it also known as the 'Gateway to Area 51' on March 4, 2019. - The Alien sculptures are part of the business Alien Fresh Jerky remains a popular spot for a break for drivers going to and from Los Angeles to Las Vegas. (Photo by Frederic J. BROWN / AFP) (Photo credit should read FREDERIC J. BROWN/AFP/Getty Images)

Game of Thrones, iPhone 11 dhe Joker, këto janë disa nga shprehjet e klikuara më shumë në Google për vitin 2019

Kupa e Botës në Rugby është  një nga fjalët  më të kërkuara , pas fitores së Afrikës së Jugut ndaj Anglisë në finale.

“Çfarë është Area 51”? dhe “si të shqiptosh fjalën Psalm”? janë dy nga pyetjet më të kërkuara në motorin e kërkimit.

Për ata që pyesin:Area 51 ëshët një zonë top sekrete në Amerikë ku disa besojnë se përdoret si shtëpi për alienët.Madje në korrik Forcat Ajrore Amerikane i paralajmëruan njerëzit  mos t’i  afrohen zonës pas një eventi në Facebook të quajtur “Stuhi në Area 51, ata nuk na ndalojnë do të gjithë ne”.

Ndërkohë Psalm është emri i fëmijës së katërt të çiftit kim Kardashian dhe Kanye West.Dhe po, përfshihet në listen e fjalëve më të kërkuara dhe shqiptohet Slam, me P të shurdhët.

Në listë përfshihen edhe filmat si Chernobyl dhe Avengers Endgame gjithashtu përfshihet dhe Kupa e Botës në kriket.

Pyetje të tjera janë “Si tës hohësh një finale të Champions League?” “Si të shikosh Ksivs Logan?” Si të shohësh Game of Thrones?”

“Ishulli i dashurisë” ishte nga shoë-t më të klikuar gjithashtu disa nga personazhet e serialit dhe disa nga thëniet e tyre.

Në listë përfshiheshin edhe pyetje si “Si të hash një ananas”? apo “Si të votosh për Parlamentin Europian”? Fjalë të tjera të kërkuara ishin edhe Notre Dame, Çernobil , Joker apo i shumëprituri  iPhone 11.              

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz