Gjatë ditës së sotme në fshatin Qafëzez të Korçës, ka pasur një sherr masiv me grushte dhe fyerje. Shkak ka qenë shpërndarja e ndihmave pas tërmetit që goditi këtë vend pak muaj më parë. Përplasja ka ndodhur mes disa të strehuarve në kontenier dhe përfaqësuesve të pushtetit vendor, ndërsa banorët shprehen se nuk kanë ku të shkojnë pasi shtëpitë e tyre janë shembur që me datë 1 Qershor. Debati mes banorëve të fshatit dhe kryeplakut ka degraduar me fyerje të rënda dhe përplasje fizike ku më pas janë përfshirë edhe persona të tjerë.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz