Kaylen Ëard një influencuese e njohur ka arritur të mbledhë rreth 100 mijë dollarë si ndihmë për  shuarjen e zjarreve dhe kalimin e krizës së rëndë që ka rënë në Australi.

Modelja  ka shitur fotot e saj nudo për 10 dollarë dhe brenda katër orëve mblodhi plot 100 mijë dollarë.

Ajo ka  treguar se ka marrë mbi 20.000 mijë mesazhe private të cilave i është përgjigjur personalisht duke derguar fotot e saja nudo.

                                        
Vajza bën me dije se ka përmbushur premtimin që ka dhënë.

Ajo shprehet se gjithçka i erdhi në mendje dhe u frymëzua pasi pa qindra shtëpi të përfshira nga zjarri, por edhe kafshë të shkrumbuara, apo të tjera që nxitonin të largoheshin nga habitati.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz