Madame Tussauds është muzeu që  prej shumë kohësh bën statuja prej dylli të VIP-ave, që duhet thënë, jo gjithmonë ngjajnë me origjinalin.

Kohët  e fundit, figura prej dylli e  Priyanka Chopra-Jonas ka qenë një super punim dhe  duket identike me të! Por ka ndodhur jo pak herë që statujat e njerëzve të famshëm të jenë një zhgënjim.

Këtë herë problemi përsëritet me Nicky Minaj, e cila është “viktima e radhës e dyllit”. Madame Tussauds në Berlin prezantuan statujën e Nicki-it dhe me sa duket…Njerëzit as ja kanë idenë me kë ngjan kjo grua, sepse nuk duket aspak si reperja.

Krahasimin bëjeni ju mes pamjeve nga klipi “Anaconda”.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz