Big Brother pritet të rikthehet, por me disa ndryshime ne format.Por ajo që pritet të jetë ndryshimi më i madh, është moderatorja.

Arbana ka deklaruar se nuk do të ishte më në krye të këtij show, dhe kështu zërat se Luana do të jetë prezantuese po fillojnë të konfirmohen. Në mbyllje të programit të saj “Shiko kush luan”, Luana deklaroi se do rikthehet shumë shpejt në ekran, brenda 1 muaji.

Kjo ka mjaftuar që të ngjallen dyshimet se Luana do të prezantojë “Big Brother”. Edhe dy vite më parë emri i saj përflitej për drejtimin e spektaklit, por të shohim nëse ky vit është i vërteti.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz