Pas takimit me aleatët në selinë blu, kryedemokrati Basha  është shprehur në një pronocim për mediat se është i gatshëm pëer të diskutuar reformën zgjedhore bashkë me mazhorancën.

Ai u pyet nëse do të pranonte të ulej në një tryezë me Damian Gjiknurin, të cilit I ka dalë emri në përgjime për blerje votash.Kësaj pyetje Basha iu shmang duke u përgjigjur se nuk e flet për përgjeshmërinë apo papërgjeshmërinë e palës tjetër.

“Unë në emër të opozitës së bashkuar ju informoj sot ne kemi autorizuar dy përfaqësuesit tanë për të përsëritur qendrimet tona që prej tetorit, për ti kujtuar ata për përgjegjësitë që kanë dhe vonesat të cilat rrezikojnë jo vetëm thellimin e krizës politike dhe ekonomike për shqiptarët, por edhe bllokimin e integrimit. Pala tjetër, unë nuk mund të flas për përgjegjshmërinë apo për papërgjeshmërinë e palës tjetër dhe kë përcaktojnë ato për tu përfaqësuar.”- u shpreh Basha.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz