Zbato keto rregulla ne menyre qe urrejtja te mos instalohet ne zemren tende, sepse urrejtesit e tu perndryshe do te bejne edhe ty te urresh.

1- Pranoje faktin qe ke urrejtes/armiq.

2- Kufizo kontaktin dhe nderveprimet me ta.

3- Injoro cdo gje qe ata thone.

4- Formo grupin tend te shoqerise.

5- Mundi duke bere arritje sa me te medha.

6- Mos fillo te argumentohesh fare me ta.

7- Tregoju atyre me sjellje dhe veprime se je gjithmone i lumtur.

8- Injoro fjalet qe fliten per ta.

9- Jepu atyre vetem nje shance ekstra per tu permiresuar.

10- Mos gjurmo te rejat rreth tyre.

11- Mos i lejo te jene pjese e mendimeve ne koken tende.

12- Qendro i qete dhe vazhdo rrugen tende.

13- Vazhdo te duash dhe mos u meso te urresh.

24- Dhe nese cdo mundesi rrezohet , atehere fillo betejen , mirepo me inteligjence !

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz