E njëjta skemë si me Doklen/ Sardian Sulejmani do punojë në ndërtim pas lirimit

    Njëjtë si Endrit Dokle, edhe Sardian Sulejmani do të punojë në ndërtim pasi u lirua nga Gjykata e Fierit.Komania bujare që është ofruar për të punësuar të sapo liruarin nga burgu është “Kombi Invest”. Sipas Dosja.al kompania në fjalë merret me ndërtime dheriknstruktime të objekteve të ndryshme.

    “Kombi Invest”, rezulton të jetë në pronësi të tre vëllezërve Gjata nga Fieri, Kreshnikut, Ulisit dhe Rapushit. Jnaë këta tre biznesmenët që kanë marrë përsipër riintegrimin në shoqëri të Sulejmanit, I cili ishte dënuar me 20 vite burg. Ata janë biznesmenë të fuqishëm në qytetin e Fierit ku rezulton se kanë në pronësi një televizion kabllor “Albania Cable Netëork” dhe disa biznese të tjera të vogla.

    Sardian Sulejmani fitoi lirinë si pasojë e vendimit të Gjykatës së Fierit, edhe pse ish-anëtari I bandës së Durrësit ishte dënuar me 20 vite burg.