Foto/ Motrat Albino magjepsin internetin me fotot e tyre

    Nuk ju ndodh shpesh të shihni një person “Albino” në rrugë, pasi kjo simptomë është mjaft e rrallë. Kjo është arsyeja pse historia e 2 motrave nga Kazakistani ka magjepsur njerëz nga e gjithë bota. Ato kanë 12 vjet diferencë me njëra-tjetrën dhe gjithashtu kanë një gjë të përbashkët, janë të dyja  Albino.

    Ne mbetëm të të befasuar kur pamë këtë kolazh fotosh dhe menduam ta ndajmë me ju.

    Dhe tani është koha që ju të takoni këto vajza përrallore.