Sekretet për një “rini të përjetshme”

  Gratë nga Japonia mbajnë rekord përsa i përket pamjes së jashtme. Ato kanë arritur të mbajnë me aq kujdes lëkurën e tyre sa duken pothuajse me dekada më të reja.

  Nëse mendoni se është e gjitha gjenetike apo nga klima do të surprizoheni kur të lexoni që ka gjëra që mund t’iu bëjnë ju të dukeni më të reja.

  Bright side iu paraqet truket dhe sekretet e garve japoneze për një “rini të përjetshme”.

  Lani fytyrën me ujin e orizit.

  Mos e fërkoni fytyrën tuaj me duar, mundohuni të përdorni një rrjetë me shkumë.

  Provoni maskë me algat e detit.

  Qëndroni strikt me mënyrën tuaj të ushqimit.

  Përpiquni të mbani kolagjenin në një nivel të lartë.

  Zgjidhni produktet e kujdesit të lëkurës me bazë vaj Camellia.

  Qëndroni në një vaskë me ujë të nxehtë.

  Pini çaj jeshil dhe aplikojeni si një maskë.

  Bëjini fytyrës tuaj një masazh.

  Mbroni lëkurën tuaj nga dielli.