“S’kam bërë gjë për një vit, jam në kërkim të një çuni”, Robert Berisha habit me deklaratën

Robert Berisha përbën gjithmonë lajm me deklaratat e tij që prej kur i dha fund martesës me Nora Istrefin.

Ai ka qenë i ftuar në emisionin “E diell” ku pranoi se është single, duke u shprehur se që pas ndarjes nga Nora nuk ka shkuar me asnjë femër tjetër.

Mes batutave ai ka thënë se do të provojë edhe gjininë e njëjtë dhe është në kërkim të një djali.

 “Kam një vit që jam ndarë nga Nora”- tha ai.

Që nga koha kur je ndarë me të s’ke bërë gjë fare?

“Jo, jam në kërkim të një çuni. Dua ta provoj edhe me meshkuj. Është batutë. Roberti gjithmonë bën batuta dhe rrezikon. Ndoshta ma marrin për keq,”- shtoi Robert.

Ai u pyet gjithashtu në lidhje me një bashkëpunim të mundshëm me sNorës dhe Tunës dhe ai u përgjigj në këtë mënyrë:  “Mund të bëjë çfarë të dojë ajo. Deri tani Nora ka arritur sukses me punën që ka bërë dhe besoj që e di çfarë do. Nëse do arrinte sukses me atë projekt do më vinte shumë mirë. Mendoj që ka nevojë për bashkëpunim në rrymë tjetër me mashkull ose femër tjerë, jo me Tunën për zhanrin muzikor. Për bashkëpunim artistik nuk e di a kishin dalë mirë. Edhe me motrën e vet nuk eci edhe aq mirë.”