Kosova 12 vite shtet, ja kujt i kushtohet monumenti i “NEW BORN” këtë vit

Kosova feston 12 vite si shtet i pavarur dhe siç ndodh çdo vit, dizajni i “ NEW BORN”, ka ndryshuar edhe këtë herë.

Në 12 vjetorin e pavarësisë, Kosova i jep monumentit të pavarësisë një dizajn dedikuar grave të mbijetuara nga dhuna seksuale në luftën e vitit 1999. Urime Kosovë!