Kjo është shenja më e zgjuar e horoskopit, mos u mundoni t’ia hidhni

Inteligjenca varet edhe nga shenja juaj e zodiakut. Të gjitha shenjat janë simpatike, por njëra triumfon për zgjuarsi. Shenja në fjalë është ujori. Ata thonë vetëm të vërtetën dhe mendohen kur flasin.

Ujroi është mjaft objektiv dhe nuk lejojnë që emocionet e tyre të ndërhyjnë në vendimet e tyre. Veç kësaj, karakteristikë e ujorit është se një person i pavarur dhe kur duan ta kufizojnë, me shumë mundësi largohet. 
Pavarësia për ujorin është e nevojshme për mirëqenien dhe lumturinë e tyre. Në pamje të parë të krijojnë përshtypjen sikur nuk janë miqësorë, por një ujor gjithmonë përpiqet të ndihmojë miqtë e tij në çdo mënyrë të mundshme.
 
Ujorët duan që njerëzit  të jenë  të lumtur dhe të gëzuar, dhe prandaj  gjithmonë përpiqen t’i bëjnë të ndihen mirë. Në këmbim të kësaj ata nuk presin asgjë. Për ujorët e vetmja gjë e rëndësishme është të  jetojnë pa asnjë detyrim, të jenë të lirë.
 
shenja e Ujorit do që në jetën e tij të bëj diçka  dobishme.Lloji I komunikimit që ata kanë me njerëzit mund t’i ndihmojë ata të bëhen politikanë të mëdhenj, punonjës  socialë ose psikologë. Ata janë mendimtarë progresivë dhe shpesh ndikojnë në formimin e ideve dhe teorive të reja.

Një ujor e tregon të vërtetën pa e zbukuruar situatën.