Një yll i vërtetë, Bella Hadid shkëlqen në Max& Mara

Bella hadid është një nga modelet më të mira dhe më të kërkuar në botë.

Ajo ka qenë së fundmi në Max Mara dhe ka shkëlqyer aty me pamjen e saj.

Ajo ka postuar video në Instagram në të cilat tregoi se sa seksi duket kur bëhet fjalë për paraqitje të tilla.