Djali i Tom Doshit me makinë njësoj si Cristiano Ronaldo, populli shqiptar pa ushqim dhe pa strehë pas tërmetit

    Tom Doshi është ndër deputetët më të pasur në Shqipëri. Luksin në të cilin ai jeton, e publikojnë vazhdimisht djemtë e tij, James dhe Marcos Doshi.

    Marcos Doshi, djali i tij ka publikuar së fundmi në instagram një makinë të tipit Mercedes G-Class 63.

    Të njëjtën makinë e pamë edhe në profilin e Cristiano Ronaldos pasi Georgina ja dhuroi atij për ditëlindje.

    Kjo makinë kushton rreth 114 mijë paund.