SKANDALET në shkolla dhe universitete, nesër aksion para Ministrisë së Arsimit

Qëndresa Qytetare është një nga nismat që ka ngritur zërin përballë padrejtësive të sistemit arsimor në Shqipëri. Në kuadër të skandaleve të publikuara së fundmi në media, në shkolla dhe universitete, Qëndresa Qytetare ka ndërmarrë një nismë, për të ekspozuar ditën e nesërme para Ministrisë këto skandale në formë artistike.

QËNDRESA QYTETARE

Nesër Qëndresa Qytetare do të organizojë një aksion kreativ përpara Ministrisë së Arsimit, ku do të shfaqen në formë ekspozite për 20 muaj rresht skandalet që kanë ndodhur në shkollat dhe Universitetet Publike të kontuaruara si kopertina reviste.  Do të ketë edhe një hapesire ku qytetaret dhe te rinjte do te vleresojne me note punen e Ministres.