Ndahet nga jeta në ish-presidenti i Egjiptit, qëndroi 3 dekada në pushtet

    Ka ndërruar jetë në moshën 91-vejçare Ish-Presidenti egjiptian Hosni Mubarak, në një spital në Kajro. Nga viti 2011 Mubarak është larguar nga pushteti prej vitit 2011, ndërsa para  kryengritjes popullore që përfshiu Egjiptin, kaloi tre dekada në pushtet. Ai ndodhej në spital dhe shkak për vdekjen e tij mund të jetë bërë sëmundja nga e cila ka vuajtuar. Por ende nuk është bërë publike si u nda nga jeta presidenti  91-vjeçar