Sërish krimi në familje trondit aktualitetin në Shqipëri!

Nga psikologe Marsela Lekli

Vrasja e dy nenave nuk eshte thjesht nje rastesi por eshte nje etyd i paralajmeruar mijera here madje edhe nga nena gra e femra qe tashme kane nderruar jete.

Keto ngjarje te ndodhura kohet e fundit te nje pas njeshme ne familjet Shqiptare kane tronditur opinionin publik, ish-bashkeshortet vrasin ish- bashkeshoretet e tyre.

E gjitha si pasoje e dhunes ne familje, e gjitha si pasoje e ketij fenomeni tmerrues, ky fenomen i cili po pergjake shoqerine dhe komunitetin ne te cilin jetojme.

“Shteti nuk ekziston fare”

Si mase parandaluese madje me modelet e dhunes ne politike, modeli rilindas ne veçanti, duket sikur inspirohet dhune ne familje e dhuna ndaj gruas.