Naftëtarët e Ballshit mbyllin grevën, i kalojnë disa paga

  Punëtorët e Uzinës së Ballshit e kanë mbyllur grevën e urisë që vazhdonte prej ditësh për pagat e prapambetura.

  Kompania iu ka kaluar 3 paga në bankë, teksa pritet kalimi I të tjerave.

  Disa nga naftëtarët shfaqën probleme të rënda shëndetësore, por nuk hoqën dorë nga greva. Madje ata paralajmëruan përshkallëzim të protestës për të cilën thanë se pjesë e saj do të ishin gratë dhe vajzat nëse nuk merrnin asnjë zgjidhje nga qeveria.

  Prej kohësh qindra punonjës të rafinerisë së naftës në Ballsh kanë protestuar për ndërprerjen e punës në uzinë. 

  Shkak për këtë është bërë mos furnizimi i uzinës me naftë bruto.

  Por kjo nuk mbaron me mbylljen e grevës, pasi ata thonë se do ta vazhdojnë protestën deri nisjen e punës në Uzinë.

  Ata kanë paralajmëruar se do vazhdojnë protestën për nisjen e punës në Uzinë