Papa Françesku i sëmurë? Anulon vizitën në Romë një ditë pasi përqafoi besimtarët në sheshin “Shën Pjetër”

    Papa Françesku ka shfaqur shenja të një sëmundjeje të lehtë dhe për këtë arsye u detyrua që të anulojë një vizitë në Romë, ku do të takohej me klerikë te tjerë.

    Mediat botërore raportojnë se se Papa kishte shfaqur shenja të një sëmundjeje të lehtë, e kjo e detyroi atë që të mos marrë pjesë  në një ngjarje në bazilikën e Shën Gjonit Lateran në Romë të enjten në mëngjes, ndërsa një zëdhënës deklaroi se Papa për momentin poqëndron në Vatikan dhe se ai preferoi që të rrijë në qytet sesa të udhëtojë, sipas Daily Mail.

    Vatikani nuk ka dhënë ende një komunikatë zyrtare për sëmundjen eqë mund të ketë Papa, por ai u pa duke kollitur e peshërëtirë të mërkurën. Kjo sëmundje e çuditshme e Papës vjen një ditë, pasi ai   puthi kokën dhe preku fytyrat e disa njerëzve, në Sheshin e Shën Pjetrit, duke thënë se ai kishte solidaritet me ata që vuanin nga koronavirusi.

    Në Itali koronavirusi është përphapur me shpejtësi ndërsa vetëm në Romë janë shënuar 3 raste, ndërsa në të gjithë vendin janë infektuar më shumë se 500 të tjerë.

    https://adclick.g.doubleclick.net/pcs/click?xai=AKAOjsud3kiFlXzxHDrGBNE12Lv4xz-t9wbgVdjkD3m-xtCrJUoFccN-efD9Xr4s-NAa-NB6bBpCrKHAQGynD_qBawDBVDcnUCjrHTVZB0AEMoccvOgHP9Kze1K5Nqu-XLNMTx1X1pCRwEjXAyxaaZzGss6aBy0FwcTh-bbrmdpMsFn3KeBwLraIePKANprYgKuUew1oKDh_lmWQaUGwbtrttE5KP-gV9uE2msmHMsXtes5mAnS1hdNlD0Hgh7ZShcv9GofQwIcBDK-kup5UaOiODcEgADb16ogeNu2KXPzc9DU9dTgrF2YUITezaNp2X1J7nw2EKKrc8uma5zM3mycpimZjt0BjyM39i4qamlGNUQhqYn7BMzxHPxR4leiHm4g47p_AC2ZbfgGE1pxZNI2TEOI2fYHG-wRnj0VLoTfuHHoEr44BsKCeDU8GqeFG4klXTa-mtF1eZbUMi9B2EM0jdWc_tmKKRHICKQOGHY7I6UegI3VmfqPWOIP6qQqTClhgGMwjb_VuF4abFoTUa39gJ6YXw71x58Rm7AXbVHQ_R1eTCMoZuG1Mh4rp3xtoslUeEeRAmfNCjKxpf-r_3uo9pcCUHoRqeYOaAA2uH84W60OtYvAq2AZfqU5s540BjsO_slCqlaXRGvtQW0_wxg2QXFmeC0gwPve_clkj2r4Pt7aubuSaQFGAWV_lhQFK3YlnWSIwwhasym5KIWfeARyOWbPHI9hNn5b2pPEMO5tZXOifgv71TqYMUuwUzOZRfu7PgCb7HgeNlYJ_7K6QwnI9weiKyl2y3uLRdwbo9HUMEMkEgdBP-jTSataeRp3k0BB5eIQgNe9XG0Y9uAquFfl9YB7KRnefJmbWDpeez51MjMM_X_jrx2p54TMoQ-jp6VXfmhjl14aeWqC3x_c9p8kletCNrOv-aYCSRqF_-b6fhTGa3o8Nk-E-seFEaec7Bb4mZMM-MohUJf9LhU14lqwrjPab_-7ntA6l_yI-5-V-6lMKVxm19eO7u5eIImqgDn8wqY_5qPCfce7EUmfUNoV1WAacxw&sai=AMfl-YQH74pbTaHKYi8Fk89l_OI5p1JRN3biVRUu36ZoDnyXL8R-MURWroxmLLVq8IqP1YvFPtkEd7gC4FhtcnC0Hv9AQT6bJjck2Hi3bbjNbotzsq-LcLUkA21Qrb0KwKUrYZjzV_w2EYeaNdLzKbj_qQ&sig=Cg0ArKJSzHlxbF2zicBFEAE&pr=17:0.0235&urlfix=1&adurl=http://oyun.fr/