Propozohet ndryshimi i Kodit Rrugor, kërkohet trefishimi i gjobave

    Në kuadër të sigurisë rrugore, Policia e Shtetit ka publikuar sot propozimet kryesore për ndryshime të Kodit Rrugor me masa shumë rënda. 

    Policia ka kërkuar trefishimin e gjobave sidomos për ata që përdorin celularin në timon.

    Pretendohet se me marrjen e këtyre masave dhe vendosjen e gjobave të ulet numri i aksidenteve.